Om Jernbergs

Erik

Hos oss på Jernbergs kan du köpa MC-utrustning i både skinn och textil, (kläder, stövlar, Handskar, Regnkläder, Underkläder, Hjälmar, Skydd m.m.)

Som enda företag har vi tillverkning i Sverige av specialsydda MC-kläder, T.ex måttbeställning eller kläder för MC-sport. Eller varför inte beställa ett allvädersställ helt i dina egna färger.

I vår butik har vi ett bra sortiment av standardstorlekar av både  egna modeller och  importerade produkter. Vi använder erfarenheterna från våra tävlingsförare, för att få fram det bästa,för dig som kör Touring.

För att få ett tillräckligt hållbart tryck på tyg använder vi oss av sublimering. När man trycker på polyester är detta tryck omöjligt att tvätta bort. NYHET: Nu kan du också köpa färdiga supporter- och beachflaggor från oss.

Vi rengör och reparerar dina MC-kläder.

Hos oss kan du få service på alla märken av MC-kläder. Jernbergs har mycket lång erfarenhet av tillverkning av kläder för MC-förare. Vi kan i dag glädjas åt att vi har kunnat komplettera detta, genom anställda med goda datakunskaper för framställning av reklam mm.

Vi har varit med i utvecklingen från den tiden när alla kläder för MC var gjorda av enbart svart skinn och ända fram till dagens högteknologiska material, med goda skyddsegenskaper mot både väder och olyckshändelser.

butiken001